KÜLTÜR SANAT'TA BU HAFTA

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri bu hafta gerçekleştirilecek 5 ayrı programla devam edecek.

Haftanın ilk etkinliği 19 Ocak Salı günü çocuklara yönelik düzenlenen 'Türk öykülerinden Seçmeler' programı olacak. Program Şehir Tiyatrosu'nda saat 14.00'te başlayacak.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ve futbolcuların konuk olacağı 'Yaşadığımız Kent Kayseri' programı 20 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Saat 14.00'de başlayacak söyleşi Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenecek.

Bu haftanın bir diğer etkinliği de aile içi eğitim semineri olacak. 21 Ocak Perşembe günü düzenlenecek seminere Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Atak konuşmacı olarak katılacak. Seminer Meclis Salonu'nda saat 14.00'te başlayacak.

Mustafa Demirci'nin konuk sanatçı olarak katılacağı Türk Tasavvuf Musiki Konseri 23 ocak Cumartesi günü Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. Konser saat 19.30'da başlayacak.

Bu haftanın son etkinliği ise 24 ocak Pazar günü yine çocuklara yönelik tiyatro oyunu olacak. 'Meddah Amca' isimli tiyatro oyunu Şehir Tiyatrosu'nda saat 13.00'te başlayacak.

Yorumlar