KLASİK OTO SHOW 2009, RÜZGAR GİBİ GEÇTİ

30 Mayıs Cumartesi günü Dünya Ticaret Merkezinde Klasik Oto Show 2009 vardı. Benim gibi klasik otomobil sevenler için tam bir göz zevki idi. Doyumsuz anlar yaşadık. Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci’nin ifadesine göre, Kayseri’de 200 klasik otomobil bulunuyormuş. 1940 ile 1947 yılları arasında üretilmiş 70 tane otomobil bulunuyormuş ki bunların fiyatı 10 bin TL ile 150 bin dolar arasında değişmekte imiş.
Klasik otomobil tutkusu özel bir zevktir. Ayrıca zahmetli ve pahalı bir iştir. Üretimleri yıllar önce sona ermiş arabaların parçalarını temin etmek, bakımını yapmak da ayrıca masraf gerektiriyor. Klasik otomobil tutkunları için bize göre işkence olabilecek şeyler, büyük azimle ve keyifle gerçekleştiriliyor.
Kayseri’de böyle etkinlikleri yaşamaktan büyük bir keyif aldığımı söylemeliyim. Tek sıkıntım, Klasik oto Show 2009’un sadece bir günlük bir etkinlik olarak rüzgar gibi geçip gitmesi oldu. Süre biraz daha uzun düşünülse ya da en azından Pazar gününü de kapsasa hiç de fena olmazdı. Cumartesi gününe yetişemeyen birçok dostumuz Pazar günü Dünya Ticaret Merkezi’nin kapısından geri döndü.














Yorumlar